Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Sydvestjysk sygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Post.doc.

Post.doc. stillinger - forskning

 

 

Line Velling Magnussen

Læge, ph.d. og forsker i hypofyse- binyre- og gonadesygdomme, samt bariatri.
Endokrinologisk Afdeling/
Forskningsgruppe i Endokrinologi
Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
Line.Velling.Magnussen@rsyd.dk

.

 

Line er uddannet fra Århus Universitet i 2008 og har siden 2011 arbejdet indenfor endokrinologien såvel klinisk som forskningsmæssigt.
Line fik tildelt ph.d. grad i 2016 ved Sundhedsvidenskabeligt fakultet, Syddansk Universitet med afhandlingen ”Testosterone therapy of men with type 2 diabetes mellitus - A randomized, double-blinded, placebo-controlled study”.  Herudover har Line publiceret arbejder i danske og udenlandske tidsskrifter og deltager løbende i konferencer indenfor sit forskningsområde.
Du kan læse mere om den videnskabelige aktivitet her: ResearchGate.
Siden maj 2018 er Line ansat i postdoc stilling indenfor testosteronbehandling, hvor hun bl.a. er sponsor og praktisk forsøgsansvarlig i et nyt randomiseret, placebokontrolleret studie, der foregår i et samarbejde mellem de to endokrinologiske afdelinger på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg og Odense Universitetshospital.

 

 

Mette Munk Lauridsen

Læge, phd. og forsker i leversygdomme
Medicinsk Gastroenterologisk Afdeling/
Forskningsgruppe i Gastroenterologi-Hepatologi
Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
Mette.Enok.Munk.Lauridsen@rsyd.dk 

.

 

Mette er uddannet fra Århus Universitet i 2005 og har siden da arbejdet med medicinske mavetarm- og leversygdomme både klinisk og forskningsmæssigt - dog med særligt fokus på leversygdomme.
I 2016 forsvarede Mette sit ph.d. projekt, der handler om hjernepåvirkning forårsaget af leversygdomme, og hvordan man kan finde denne hjernepåvirkning på et tidligt tidspunkt. Du kan læse mere om den videnskabelige aktivitet her: ResearchGate.
Siden 2017 ansat som forskende læge på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg, med ansvar for at planlægge og drive sygehusets forskningsprojekter inden for leversygdomme.

 

 

Niels-Peter Brøchner Nielsen

Niels-Peter Brøchner Nielsen
Cand.scient., ph.d. og forsker i smerte, bevægelse og sundhed
Enheden for Sundhedsfaglig forskning
Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
Niels-Peter.Brochner.Nielsen@rsyd.dk
 

.

Niels-Peter er uddannet fra Aalborg Universitet i 2013 med fokus på neurofysiologi, træthed og bevægelse, og rejste derefter til Nantes, Frankrig i forbindelse med sit Ph.D. projekt; ”The effects of fatigue and pain on muscle coordination during a multijoint task”. Niels-Peter fik tildelt sin Ph.D. grad i 2017 og er siden blevet ansat som forsker ved Enheden for Sundhedsfaglig Forskning, Sydvestjysk Sygehus. Fra Maj 2019 er Niels-Peter blevet ansat i en post doc stilling med henblik på at gennemføre et forskningsprojekt udvalgt til en videnskabelig vurdering af en ny smertebehandlingsmetode med kulde, kaldet cryoneurolyse. Projektet er udarbejdet i samarbejde mellem Smerteklinikken, Neurologisk afdeling og Enheden for Sundhedsfaglig Forskning, Sydvestjysk Sygehus, og udføres derudover i samarbejde med en række aktører herunder anæstesiafdelingen, ortopædkirurgisk afdeling, primær-sektoren samt smertecenter syd, OUH.

 


Siden er sidst opdateret 28-6-2019Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | www.sydvestjysksygehus.dk