Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Sydvestjysk sygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden


Forside - Sydvestjysk SygehuspilPraksisklinik - Sydvestjysk Sygehus

Praksisklinik - Sydvestjysk Sygehus

Velkommen til Praksisklinikken

Mustafa og Ninna til hjemmeside

Velkommen til Praksisklinikken på Sydvestjysk Sygehus. Klinikken åbnede i sommeren 2018. Som patient vil du primært møde speciallæge Mustafa Habes og sygeplejerske Ninna Pedersen.   

 

OBS! Læge Mustafa Habes holder ferie i uge 41.

Alexander Rose Jensen er lægevikar i den uge.

Mandag d. 7/10-19 er klinikken lukket - akutte patienter henvises læge Morten Bruun, Skolebakken 64, 6700 Esbjerg, tlf. 75 13 46 93.
 

 

Influenzavaccination tilbydes i år fra 1/11-19

 

Egen læge på et sygehus - kan man det?

Ja! Praksisklinikken Sydvestjysk Sygehus er en almen lægepraksis med lokaler på Sydvestjysk Sygehus. For vores patienter er vi som et lægehus, hvor man har sin praktiserende læge. Region Syddanmark har i januar 2018 fået godkendelse af Sundheds- og Ældreministeriet til at drive en almenmedicinsk klinik på Sydvestjysk Sygehus i op til seks år.

Formålet med klinikken er både at bidrage til sikring af lægevalget i Esbjerg samt at afprøve nye måder at organisere praksisdriften på og optimere det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde omkring patienterne på.
 

Velkommen til hjemmesiden

Her finder du informationer om praksisklinikken, hvor du blandt andet kan finde praktiske informationer, læse om undersøgelse og behandling, finde priser på ydelser der ikke er dækket af det gule sundhedskort og meget mere. Benyt menuen til venstre for at finde den information, du leder efter.


Nyt fra Praksisklinikken

Praksisklinikkens faste læge, Elsemarie Døssing, har fået nyt job og har derfor sin sidste arbejdsdag i klinikken fredag den 28. juni.
Den 1. juli overtager læge Mustafa Habes som fast læge i Praksisklinikken. Han kender en del til Praksisklinikken, da han har været tilknyttet som vikar.
Praksisklinikkens øvrige kendte personale fortsætter som hidtil. 

Praksisklinikken har fået mulighed for at tilgå sygehusets journal. Du vil derfor få udleveret en samtykkeerklæring ved din næste konsultation.

 

 

 Siden er sidst opdateret 9-10-2019Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | www.sydvestjysksygehus.dk