Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Neurologisk Ambulatorium

Neurologisk Ambulatorium foretager ambulante neurologiske undersøgelser af nyhenviste patienter, samt kontrol af patienter i eksisterende forløb.

Neurologisk Ambulatorium er opdelt i Forambulant og Efterambulant kontrol samt flere forskellige specialeambulatorier. Under Neurologisk Ambulatorium hører også Skleroseklinikken, samt Neurofysiologisk og Neuropsykologisk Ambulatorium. Du kan læse mere om dette i menuen til venstre.

Neurologisk Ambulatorium har årligt godt 12.000 besøg af voksne fra 15 år og opefter. Ambulatoriet modtager patienter, der er henvist fra egen læge, speciallæge eller andre sygehusafdelinger. Alle henvisninger visiteres af en overlæge.

Ved den første undersøgelse i ambulatoriet ses patienten af en læge, der udfører en neurologisk undersøgelse samt fastlægger en behandlingsplan.
Den neurologiske undersøgelse kan medføre behov for yderligere undersøgelser inden en eventuel diagnose eller behandling kan fastlægges.


Konsultation
Når du kommer til ambulatoriet, skal du melde din ankomst i receptionen, og derefter tage plads i venteområdet.

Du kan opleve, at patienter i venteområdet ikke bliver kaldt ind i den rækkefølge, de er ankommet til ambulatoriet. Du bliver kaldt ind til konsultation hos den pågældende læge, når det er din tur ifølge bookingen.

Du er velkommen til at tage en pårørende med til samtale, undersøgelse og behandling.

Hvis du tager medicin, er det en god ide at medbringe en opdateret medicinliste over den medicin, du tager, så din samlede situation kan vurderes.


Undersøgelsesresultater
Når din behandlingsplan og de forskellige undersøgelser er gennemført, vil du blive kaldt ind til en efterambulant kontrol. Her vil du blive orienteret om resultater og den videre foranstaltning og behandling.


Kontakt
Neurologisk Ambulatorium
Haraldsgade 7
6700 Esbjerg
- Hvalen, indgang 1, stuen (kort)

Kontakt

 


Siden er sidst opdateret 21-4-2015Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | www.sydvestjysksygehus.dk