Dette er tekstversionen af Fælles tiltrædelsesforelæsning for vores nye professorer i klinisk mikrobiologi
Klik her for at komme til den grafiske version af Fælles tiltrædelsesforelæsning for vores nye professorer i klinisk mikrobiologi

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Fælles tiltrædelsesforelæsning for vores nye professorer i klinisk mikrobiologi


Bragt i nyhedsbrevet Fælles tiltrædelsesforelæsning for vores nye professorer i klinisk mikrobiologi den 6. juli 2021

Sæt kryds i kalenderen mandag den 13. september, hvor klinisk professor John Coia og adjungeret professor Matthew Holden holder fælles tiltrædelsesseminar under titlen ’From Petri Plates to Primers and Phylogenies’. 

Det seneste år er der etableret en ny forskningsgruppe i klinisk mikrobiologi på IRS-Sydvestjysk Sygehus. I spidsen af forskningsgruppen står overlæge John Coia, der den 1. september blev klinisk professor i klinisk mikrobiologi.

Siden er blandt andet professor Matthew Holden blevet tilknyttet forskningsgruppen som adjungeret professor, og sammen forsker de for at bidrage til bedre diagnostik, som i sidste ende skal give patienterne mulighed for en mere målrettet behandling.

I anledning af udnævnelserne holder de to professorer nu et fælles tiltrædelsesseminar under titlen ’From Petri Plates to Primers and Phylogenies’.


Tiltrædelsesseminaret finder sted mandag den 13. september kl. 14-15.35 i Auditoriet på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

 

Opdatering: Det vil også være muligt at deltage virtuelt til tiltrædelsesforelæsningen. Ønsker du at deltage virtuelt, kan du sende en mail til SVS-forskning@rsyd.dk. For fysisk deltagelse skal du fortsat tilmelde dig via ovenstående link.

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk