Dette er tekstversionen af Opslag: Region Sjælland og Region Syddanmarks fælles forskningspulje er nu i opslag (deadline 28. oktober 2020)
Klik her for at komme til den grafiske version af Opslag: Region Sjælland og Region Syddanmarks fælles forskningspulje er nu i opslag (deadline 28. oktober 2020)

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Opslag: Region Sjælland og Region Syddanmarks fælles forskningspulje er nu i opslag (deadline 28. oktober 2020)


Bragt i nyhedsbrevet Opslag: Region Sjælland og Region Syddanmarks fælles forskningspulje er nu i opslag (deadline 28. oktober 2020) den 25.06.2020

Region Sjælland og Region Syddanmarks fælles forskningspulje er nu i opslag - se hele opslaget via linket nederst.

Ansøgningsfrist: 28. oktober 2020.

Til udmøntning i indeværende opslag: 3 mio. kr.

Den fælles forskningspulje for Region Sjælland og Region Syddanmark støtter fælles tværgående forskningsprojekter og forskerstillinger, der omhandler forskning vedrørende de specialiserede funktioner.

Puljen skal medvirke til kompetenceudvikling og kompetencedeling samt stimulere dannelsen af nye tværregionale forskningsnetværk - især for at styrke de specialiserede funktioner.

Du er velkommen til at kontakte Bo Borg Mikkelsen bobm@regionsjaelland.dk hvis du har spørgsmål til formelle og tekniske forhold, men ikke faglige forhold.

 

Du finder det fulde opslag her https://www.regionsjaelland.dk/Sundhed/forskning/forfagfolk/forskningsfinansiering/Sider/faelles-forskningspulje.aspx
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk