Dette er tekstversionen af Information til patienter om aftaler på sygehuset
Klik her for at komme til den grafiske version af Information til patienter om aftaler på sygehuset

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Information til patienter om aftaler på sygehuset


Fra mandag d. 16.marts begyndte en kontrolleret nedlukning af ikke-akutte opgaver. Det betød, at en del af patienter fik udsat en planlagt tid til operation, til kontrol eller ambulant behandling på Sydvestjysk Sygehus.

Fra mandag d. 20. april vil sygehuset gradvist genoptage af en del af den aktivitet, som blev lukket ned. Har du fået en aftale udsat beder vi dig om at holde øje med din e-boks for at se, om du får en ny aftale. 

Har du en ’gammel’ aftale til den kommende tid, som vi ikke har udsat ved at kontakte dig, kan du regne med, at aftalen gælder.

Da der stadig er brug for at begrænse smitte i og uden for sygehuset, vil du opleve, at der vil være særlige anvisninger og forholdsregler om afstand, håndsprit mv. Det betyder også, at pårørende som udgangspunkt ikke kan komme på sygehuset, og kun kan følge med patienter i særlige tilfælde efter aftale med afdelingen.

Hvis situationen omkring corona-virus forværres, kan vi være nødsaget til at udskyde din tid med kort varsel. Du vil i så fald modtage et nyt brev eller blive ringet op.

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt den relevante afdeling.

 

 

 

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk