Dette er tekstversionen af Praksisklinik - Sydvestjysk Sygehus
Klik her for at komme til den grafiske version af Praksisklinik - Sydvestjysk Sygehus

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Praksisklinik - Sydvestjysk Sygehus


Velkommen til Praksisklinikken


Velkommen til Praksisklinikken på Sydvestjysk Sygehus. Klinikken åbnede i sommeren 2018.

 

Digital selvvurdering af symptomer på COVID-19

Den nye digitale selvvurdering skal hjælpe dig med at vurdere, om du skal kontakte praksisklinikken/lægevagten eller blive hjemme og se tiden an, såfremt du har symptomer på Coronavirus

 

Tryk på denne markering, for at vurdering af mulige COVID-19 symptomer på dansk

Press this link, to assess possible COVID-19 symptoms - English version

 

Egen læge på et sygehus - kan man det?

Ja! Praksisklinikken Sydvestjysk Sygehus er en almen lægepraksis med lokaler på Sydvestjysk Sygehus. For vores patienter er vi som et lægehus, hvor man har sin praktiserende læge. Region Syddanmark har i januar 2018 fået godkendelse af Sundheds- og Ældreministeriet til at drive en almenmedicinsk klinik på Sydvestjysk Sygehus i op til seks år.

Formålet med klinikken er både at bidrage til sikring af lægevalget i Esbjerg samt at afprøve nye måder at organisere praksisdriften på og optimere det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde omkring patienterne på.
 

Velkommen til hjemmesiden

Her finder du informationer om praksisklinikken, hvor du blandt andet kan finde praktiske informationer, læse om undersøgelse og behandling, finde priser på ydelser der ikke er dækket af det gule sundhedskort og meget mere. Benyt menuen til venstre for at finde den information, du leder efter.


Nyt fra Praksisklinikken

Praksisklinikken har fået mulighed for at tilgå sygehusets journal. Du vil derfor få udleveret en samtykkeerklæring ved din næste konsultation. 

 

 

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk