Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Skadestuen i Esbjerg

Skadestuen

Om Skadestuen

Hvis du kommer til skade og har brug for behandling, skal du fra 1. april 2014 ringe til regionens Læge- og Skadevagt på nummeret 70110707, inden du møder op på Skadestuen eller Skadeklinikken.

Telefonen er bemandet med erfarne og specialuddannede sygeplejersker og læger, som hjælper dig med råd og vejledning – døgnet rundt.

Du kan også kontakte egen læge på hverdage mellem kl. 8 og 16 for at få behandlet skader.

Skadestuen behandler personer, der er kommet alvorligt og akut til skade. Det kan være skader lige fra sår, forvridninger, knoglebrud, til svært tilskadekomne. Desuden behandler vi forskellige medicinske lidelser som eksempelvis vejrtrækningsbesvær, kramper, forgiftninger, hjerteproblemer. 

Skadestuen har desuden beredskabsfunktion i tilfælde af store ulykker eller katastrofer.

Du kan også altid ringe til Skadestuen på telefonnr. 70110707 eller på sikker e-mail via borger.dk.
Se mere om at sende sikker digital post til sygehuset her.


Modtagelse

Skal du ind til Skadestuen bedes du tage plads i venteværelset, indtil du bliver kaldt ind til en faglig vurdering af en visiterende sygeplejerske.

Den visiterende sygeplejerske vurderer hvilken hjælp du skal have og opstarter evt. et behandlingsforløb.
Hvis der vurderes, at du kan vente, bedes du tage plads i venteværelset igen, indtil du bliver kaldt ind til undersøgelse og behandling.

Behandlingsrækkefølgen prioriteres, efter hvor stort behov, der er for hurtigt hjælp. Skadestuen behandler altså ikke patienterne i den rækkefølge, de er ankommet.


Ventetid

I Region Syddanmark registreres løbende opdateret ventetider på skadestuer/skadekliniker. Det er et øjebliksbillede, der kan ændre sig i tilfælde af større ulykker (se knappen "ventetider" til højre).

Ved ankomst til Skadestuen i Esbjerg, samt i skadestuens venteværelse er der infoskærme med den aktuelle ventetid. Du kan også se ventetiderne her eller du kan downloade en app til din smartphone. Udover infoskærmene, er der også skærme, der hele tiden viser hvor langt hver enkelt patient er i forløbet.

Vi prioriterer løbende behandlingsrækkefølgen efter skadens karakter, så patienter med størst behov bliver behandlet først. Derfor kan ventetiden være af forskellig længde.

I venteværelset er der gratis kaffe, te og isvand under ventetiden. Der er også en automat, hvor du kan købe sodavand, slik og chokolade. Desuden er der fjernsyn, playstation og læsestof, samt et afskærmet børneområde med fjernsyn.

Al rygning skal foregå udenfor. 

Kontakt

Skadestuen Esbjerg
Finsensgade 35
6700 Esbjerg

Find vej

Telefon: 70 11 07 07

 

Klik her for at se i fuld skærm
Oversigtskort som billede SVS Esbjerg lille

Indgang til Skadestuen via hovedindgangen

Parkeringsforhold
Der er kun få parkeringspladser forbeholdt Skadestuen. Benyttes en af disse kan skadestuens sekretær udlevere et skilt til anbringelse i forruden. Ellers henvises til anden parkeringsplads ved sygehuset.
Det er naturligvis tilladt at sætte en pårørende af eller samle op ved hovedindgangen.


Siden er sidst opdateret 24-2-2016Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | www.sydvestjysksygehus.dk